Вие сте тук

Рецепта за топене на коремните мазнини

Отслабване с лимони и сода за хляб

Не малко хора имат натрупване на подкожни мазнини в областта на корема и талията /коремче и паласки/, които са особено упорити и трудни за сваляне. Реално коремът е едно от последните места от които организмът черпи енергия когато отслабва, така че най-трудно е да кажете сбогом на мазнините в тази област.

Но с тази рецепта, ще ускорите метаболизмът си и ще стопите упоритите паласки и коремче по-бързо. Само трябва да сте редовни и всяка сутрин на гладно да приемате от въпросният сироп. Той не само ще ви помогне да стопите подкожните мазнини, но и ще ви нормализира нивата на холестерол в кръвта. А ето как да си го направим:

Нужни продукти:

  • 1 кг лимони
  • 5 връзки магданоз
  • 1 пакетче сода за хляб /сода бикарбонат/
  • 3 литра студена вода + малко топла вода

Начин на приготвяне:
Първо измивате много добре лимоните под течаща вода. След това в дълбока купа разтваряте содата за хляб в топла вода и поставяте лимоните в купата да престоят 1 час.

Изваждате лимоните и ги нарязвате на парчета заедно с кората. Нарязвате магданоза на ситно заедно със стъблата. Поставете ги в тенджера и залейте с 3 литра студена вода. Сварете ги на слаб огън за около 2-3 часа и след това прецедете. Получената течно прецедете и подходящ съд я приберете в хладилника.

От тази течност всяка сутрин на гладно пийте по 1 малка чашка /100-150мл/. Направеното количество от сиропа ще ви стигне за около 2 седмици.