Вие сте тук

Супер напитка от Грейпфрут стопява мазнините в корема за кратко време!

Супер напитка от Грейпфрут стопява мазнините в корема за кратко време!

Това е една изпитана рецепта, която е помогнала на всеки който я е прилагал редовно да стопи излишните мазнини в областна на корема. Ползите са не само за топенето на мазнините, но всеки ден по чаша от този фреш ще ви освежи и ще се чувствате много по-бодри.

Напитката е изключително лесна за приготвяне, за няма и 5 минути сте готови.

Ето и необходимите ви съставки :

  • 1 грейпфрут изстискан на фереш
  • 2 супени лъжици ябълков оцет /по възможност домашен или висококачествен/
  • 1 супена лъжица мед
  • Вода с телесна температура до напълване на чашата

Начин на приготвяне на напитката за стопяване на мазнините:
Можете да ползвате блендер и да сложите всички съставки заедно вътре и да разбиете добре до хомогенна смес. Или първо да изстискате грейфрута до чаша фреш, след това да добавите ябълковия оцет и меда и накрая водата с телесна температура. Разбърквайте докато меда се разтвори добре.

Изпийте на екс!

По чаша от тази смес се пие всяка сутрин на гладно в продължение на 7 дни. След това починете седмица. Ако е необходимо повторете още 7 дни.

Важно: Ако взимате лекарства за кръвно налягане то грейпфрута е силно непрепоръчителен, защото намалява ефектна на лекарствата. В такъв случай може да заместите грейпфрутите с портокали, но така ефекта ще е по-слаб.

Това е един страхотен начин да стопите излишните мазнини в областта на корема, така че не се чудете ми се запасете с нужните продукти и смело напред!