You are here

Предложение за брак и деца да очакват тези 3 зодии през зимата

Знаците от хороскопа

Всичко за тях ще се нареди перфектно в точният момент

Идва време в което човек започва да мисли за семеен живот и за деца. Някои ги е страх да минат в толкова сериозни отношения и отговорности, но това е част от живота и рано или късно се случва. А тези 3 зодии имат най-голям шанс да се задомят през настъпващата зима, и това са :

Овен

Вашата връзка се развива прекрасно и става все по-сериозна и то не без основание. Човекът с кого сте заедно е този, с когото ще прекарате заедно остатъкът от животът си. Може все още да имате колебания, но не се притеснявайте, всички двойки имат напрегнати моменти и това не трябва да ви спира. Дори това ви кара да се опознаете по-добре и да се сближите повече.

След като сте открили разбирателството и компромиса, време е вече и за решителната крачка, тази която ще затвърди отношенията ви и ще ви превърне в семейство. Дамите от знак Овен ще получат романтично предложение за брак, което трудно биха забравили. Но мъжете овни доста трябва да се потрудят, за да предложат едно уникално и незабравимо предложение към своята партньорка.

Лъв

И двамата с половинката ви сте готови за тази важна крачка, но вие се мотаете, а партньорът ви се чуди кога ще повдигнете темата за брак. И сега е моментът да се настроите за това и да предприемете решителни действия, а ви чакат само хубави неща – сватба и бебе.

Ако все още живеете разделени, нека това не ви спира. Пасвате си добре и няма да имате проблеми със съвместното съжителство. Важното за вас е предложението за брак да бъде по-дискретно, да се избегне излишната публичност. А дамите лъвици нека да снижат очакванията си, по-важното е да имат искрено предложение на което да оценят сантименталната стойност.

Скорпион

Всички скорпиони, които имат сериозна връзка е време да обмислят възможността да заживеят заедно със своят партньор. Техните половинки ще започнат да стават все по-нетърпеливи настоявайки за семейство и деца. Ами времето за скорпиона е дошло и трябва да поеме инициативата.

Време ви е за сватба, а ако сте вече семейни, то е моментът за зачеването на нов живот.

Коментари