You are here

отслабване

7 Дневна Диета за Печистване на Организма

7 Дневна Диета за Печистване на Организма

Лий Хейни е един от най-успелите културисти за всички времена който е спечелил 8 титли „Мистър Олимпия“. Роден през 1959 година днес той се радва на отлично здраве. В тази статия ви предлагаме системата за прочистване и детоксикация на организма създадена от Лий в годините когато той се е състезавал. Тази система е широко спектърна 7 дневна програма имаща за цел да почисти и детоксикира цялото ви тяло.

Диетата, която Лий препоръчва е за 7дни, и е както следва:13 Съвета за как по-ефективно да се отървем от излишните мазнини

Съвети за как по-лесно да се отървем от излишните мазнини

1 | Използвайте здравословни мазнини
Здравословните мазнини са полезни за всички хора, независимо дали са на диета или не. Използвайте добавки, които включват есенциални мастни киселини от рибено масло или ленено масло. Вземете 2-4 грама на ден рибено масло и една или две супени лъжици ленено масло на ден. За добри източници на тези мазнини може да разчитате на авокадо, ядки и семена, мазни риби като сьомга, както и здравословни мазнини като зехтин.

2 | Яжте по няколко пъти на денХранителен Режим и График чрез който лесно ще свалите излишните килограми

Хранителен Режим и График чрез който лесно ще свалите излишните килограми

Диета точно на време, балансирано хранене, здравoсловни "закуски" - това съставлява основата на плана, ако искате да отслабнете. Въпреки това, изследване на Харвардския университет показа, че ако се храните извън ритъм, нивото на кръвната захар може да нарасне с 18 на сто, което влияе лошо на метаболизма и мазнините в организма.

Ето защо, тази комбинация от няколко изследвания, дава най-добрия план за "Атака" на излишните килограми.

Закуска: От 6 до 9:45 часаПрочистваща напитка с мед и канела за след празниците

Прочистваща напитка с мед и канела за след празниците

Коледа и Нова Година отминаха, но престоят още няколко популярни именни дни като Йордановден и Ивановден, на които пак ще сме на богата трапеза. Така че след преяждането по празниците е добре да направим едно пречистване, така че да облекчим нашето тяло и да намалим възможността за затлъстяване.

Отдавна се знае че канелата и медът са лечебни, но те могат да ви помогнат и с излишните мазнини натрупани покрай обилните трапези. Само трябва да си направите напитка от тези съставки, която ще ускори метаболизмът.
Рецепта: